Formatie nunta sector 6

Mirela Paraleu BAND - formatie nunta, Formatie nunta sector 6

Formatie nunta sector 6

Formatie nunta sector 6

Cu o săptămână înainte de nuntă…

Sunaţi invitaţii dvs. pentru confirmări. Nu trebuie să vă fie ruşine, sunaţi-i chiar de doua ori pe cei care sunt indecişi. Este foarte important acest aspect altfel risca ţi să aveţi ori prea puţini invitaţi ori prea mulţi. Dacă sunt prea puţini e o problemă pentru că va trebui să specificaţi la restaurant câte meniuri veţi achiziţ iona şi e posibil să plătiţi în plus meniuri pentru invitaţi care nu vor veni, iar dacă vor veni prea mulţi e o problemă pentru restaurant, pentru că e posibil să nu fie pregătiţi şi invitaţii dvs. nu vor avea ce servi.

Formatie nunta sector 6

De asemenea aveţi în vedere persoanele care au nevoie de cazare. Formatie nunta sector 6.Este de datoria dvs. să le găsiţi cazare şi să le faceţi rezervări la o locaţie cât mai bună. În ceea ce priveşte plata cazării există două variante; fie plătesc cazarea invitaţii care au folosit- o fie o plătiţi dvs. şi invitatul va fi foarte plăcut surpins şi atunci poate vă va dărui mai mult. Dacă veţi face mai multe rezervări la aceeaşi locaţie este de preferat să nego-ciaţi pretul cazării. Nu neglijaţi faptul că trebuie să alegeţi o cazare cu condiţii cât mai bune.

Formatie nunta sector 6

Un alt aspect important după ce veţi cunoaşte numărul de in-vitaţi, îl reprezintă aşezarea la mese. Aşezarea la mese se va face în funcţie de amplasamentul meselor în sală. Vă reco-mandăm să îi împărţiţi în funcţie de vârstă. Tineretul să stea la mese alăturate, iar seniorii la alte mese.Formatie nunta sector 6. De obicei rudele direct apropiate (mama, tata,prietenii lor apropiaţi) vor sta la mesele de pe lângă masa mirilor.Socrii mari împreună cu invitaţii apropiaţi vor avea o masă lâng ă miri, iar socrii mici îm-preună cu invitaţii apropiaţi lor vor avea o altă masa tot lânga miri, de preferat unii în stânga, alţii în dreapta, dacă sala o permite.Formatie nunta sector 6. Persoanele importante (dacă există) din socie – tate vor fi aşezate la mesele din faţă, dar departe de muzică, acestea vor vrea să socializeze (ex. Primar, prefect). Formatie nunta sector 6. Tineretul vă sfătuim să îl aşezaţi lângă ring, cât mai aproape de muzică, ei vor fi cei care vor dansa, care vor face atmosfera plăcută, aşadar nu îi izolaţi în spatele sălii. Încercaţi să vă împărţiţi sala pe sectoare (ex. Stânga:invitaţii miresei, dreapta:invitaţii mirelui etc.). La mese nu puneţi persoane care sunt certate, care au antipatii unii faţă de alţii, de pref-erat la acceaşi masă să existe cel puţin două cupluri sau perso-ane care se cunosc între ele. Nu îi amestecaţi între ei, dacă ştiţi că nu vor conversa toată noaptea.Formatie nunta sector 6. Totodată nu neglijaţi invitaţii naşilor, întrebaţi-i unde doresc să îi aşezaţi; de preferat invitaţii naşilor (mai ales dacă nu se cunosc cu ceilalţi in-vitaţi) trebuie să îi aşezaţi ori pe lângă naşi, ori în câmpul vi – zual al naşilor, ca aceştia să poată comunica.

Formatie nunta sector 6

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *