Formatie nunta sector 5

Mirela Paraleu BAND - formatie nunta, Formatie nunta sector 5

Formatie nunta sector 5

Formatie nunta sector 5

1. Încearcă să nu te blochezi la alegerea florilor pentru buchetul de mireasă sau pentru decoraţiunile de pe mese. Este bine să faci un contract cu o florărie cu cel puţin câteva luni îna-inte de eveniment şi să alegi mai multe variante de flori, ca să eviţi situaţia în care florăria nu va putea să îţi distribuie 200 de margarete albe în ziua nunţii. Stabileşte mai degrabă o culoare decât o anumită floare.

Formatie nunta sector 5

2. Gândeşte -te de două ori înainte să trimiţi invitaţiile (respectiv dacă se merită întradevăr să inviţi anumite persoane) şi cere confirmare de participare, astfel încât să nu fie nevoie să trimiţi mesaje de reamintire tuturor. Prietenii din liceu cu care nu ai mai ţinut legătura nu se ştie dacă vor participa la eveniment şi astfel doar irosestii banii pe invitaţii şi telefoane de reamintire.

Formatie nunta sector 5

3. Vei regreta dacă nu vei angaja un cameran care să înregistreze toate momentele frumoase din timpul nunţii.Formatie nunta sector 5. Fotografiile pot imortaliza clipele speciale, dar o casetă video îţi permite să auzi din nou jurămintele pe care le-aţi făcut în biserică sau să vezi cum s-au distrat prietenii tai pe ringul de dans. Poţi să revezi cele mai emoţionante momente din timpul nunţii, dar şi lucuri pe care nu le-ai observat în acea zi dar cameramanul le-a surprins pe casetă.

Formatie nunta sector 5

4. Nu cheltui toţi banii pe rochia de mireasă. Fiecare femeie vrea să aibă cea mai frumoasă rochie albă în ziua nunţii, dar trebuie să iei în considerare faptul că ai nevoie şi de lenjerie, accesorii, pantofi. Chiar dacă ai pus deoparte 5000 de lei pentru rochia de mireasă, asta nu înseamnă că trebuie să îi cheltuieşti pe toţi. Ai putea avea nevoie de modificări, care reprezintă costuri suplimentare.

Formatie nunta sector 5

5.Pentru prietenii care vin de departe, nu uita să faci rezervări din timp la un hotel cu condiţii bune, altfel rişti să nu ai unde să îi cazezi. Dacă iei mai multe camere pentru mai multe zile încearcă să negociezi tarifele. Este la alegerea ta dacă doreşti să achiţi tu camerele sau să îi laşi pe invitaţi să plătească.

Formatie nunta sector 5

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *