Formatie nunta sector 4

Mirela Paraleu BAND - formatie nunta, Formatie nunta sector 4

Formatie nunta sector 4

Formatie nunta sector 4

Cum putem să mulţumim cât mai multe persoane?

Este bine să ştiţi că este aproape imposibil să mulţumiţi pe toată lumea, deci nu vă faceţi probleme dacă unii nu se simt bine. Există diverse motive pentru care unele persoane nu se vor simţi bine (de ordin fizic, probleme acasă, pur şi simplu sunt cârcotaşi etc. ). Totuşi este important să vă depuneţi interesul să faceţi cât mai multe persoane să se simtă bine, deoarece invitaţii care vin la nuntă fac un efort atât financiar cât şi fizic şi trebuie rasplătiţi prin voie bună şi condiţii bune. Verificaţi lista de invitaţi şi verifi – caţi câţi sunt mai în vârstă, câţi sunt mai tineri şi observaţi care sunt majoritari, deoarece de obicei tinerii dansează cel mai mult şi întreţin atmosfera de petrecere. Anticipaţi ce muzică ascultă invitaţii, doar îi cunoaşteţi şi sfătuiţi- vă cu formaţia sau DJ-ul ce muzică s-ar potrivi.Formatie nunta sector 4.De obicei formaţia sau DJ-ul ştiu ce program muzical să urmeze astfel încât să mulţumească pe toată lumea. Totuşi dacă veţi considera că muzică nu se descurcă, încercaţi să îi îndrumaţi ce fel de program să urmeze. Daca ştiţi unele melo – dii preferate a unor prieteni şi vă plac şi vouă, atunci le puteti adăuga şi pe acelea.

Formatie nunta sector 4

Cu toate că nunta este a voastră, totuşi nu puteţi alege o muzica care să vă placă exclusiv vouă, mai ales dacă aveţi gusturi muzicale care nu sunt chiar comune cu cele ale invitaţilor (de exemplu rock). Da, nunta este a voastră, dar şi invitaţiile tot voi le-aţi trimis. Frumos este să le respectaţi şi invitaţilor gusturile, altfel nu îi mai invitaţi. Chiar dacă, spre exemplu, nu suportaţi deloc genul popular, totuşi puteţi face exceptie pentru câteva melodii, o horă fiind în cele mai multe cazuri foarte apreciată, mai ales când nu aveţi numai invitaţi tineri.

Formatie nunta sector 4

Pe tot parcusul evenimentului este indicat să treceţi pe la toate mesele şi să faceţi conversaţie cu invitaţii, să încercaţi să îi invi – taţi la dans pe cei care se pornesc mai greu la dans, totuşi nu insistaţi prea mult dacă vă refuză. Undeva înainte de servirea tortu – lui, luaţi naşii împreună cu socrii mari şi mici, cameramanul şi treceţi pe la fiecare masă, ciocniţi un pahar de şampanie cu toţi in – vitaţii pe rând şi mulţumiţi -le că au venit la nunta voastră. Formatie nunta sector 4.Formatie nunta sector 4.În timpul nunţii mergeţi pe la mese şi faceţi poze cu fiecare dintre ei. Vă sfătuim ca după ce veţi primi pozele de la fotograf să alegeţi o parte dintre ele şi să le postaţi pe un site de share, unde fiecare invitat va putea să îşi downloadeze pozele cu ei.

Formatie nunta sector 4

Nu uitaţi să zâmbiţi cât mai mult, să dansaţi cât mai mult şi cel mai important lucru relaxaţi-vă şi distraţi-vă, este un moment unic în viaţa voastră.

Formatie nunta sector 4

Schiţa desfăşurării nunţii dumneavoastră:

– primirea invitaţilor

– deschiderea serii prin dansul mirilor

– dans pentru toată lumea

Formatie nunta sector 4

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *